Om oss

Välkommen till svensklei.se, en tjänst som drivs av Puffer AB. Vi är specialiserade på att hjälpa svenska företag och organisationer att navigera i det globala finansiella landskapet genom att tillhandahålla vägledning och stöd för att erhålla Legal Entity Identifier (LEI).

Puffer AB, som grundades 2015, är en svensk företagstjänstleverantör som är dedikerad att hjälpa företag att nå sina mål genom att tillhandahålla en mängd olika tjänster inom finansiell rådgivning, företagsregistrering och kompliance. Genom svensklei.se strävar vi efter att förenkla och effektivisera processen att erhålla och förvalta en LEI för våra kunder.

Vi förstår att varje företags behov är unika och därför arbetar vi för att tillhandahålla en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje kund. Oavsett om du är en startup på väg att genomföra din första finansiella transaktion, eller ett etablerat multinationellt företag som hanterar flera LEI-koder, står vi redo att erbjuda expertis och stöd.

Vårt team av experter följer noggrant de senaste utvecklingarna inom LEI-regelverket och är alltid redo att svara på dina frågor och guida dig genom processen. Vi har etablerat starka relationer med flera auktoriserade LEI-utfärdare för att säkerställa att vi kan erbjuda en snabb och effektiv tjänst.

Hos svensklei.se, är din framgång vår prioritet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att ta nästa steg in i det globala finansiella landskapet.

Puffer AB

Telefon: 0102146330

E-mail: info@svensklei.se

Utdelningsadress

FLAGGAN 1338
116 74 Stockholm